close

SvětKaravanů.cz otevřel novou kancelář. Součástí je i výtvarné dílo od Vladimíra Strejčka

Přední český prodejce příslušenství pro dodávky a karavany SvětKaravanů.cz představil své nové prostory v Bavoryni. Původní sklad prošel kompletní přestavbou ve funkční, moderní kancelář, která reprezentuje hodnoty značky například velkoplošnou malbou od českého umělce a ilustrátora Vladimíra Strejčka. Koncept i realizaci měla na starosti marketingová agentura CZECH PROMOTION.

„Plánujeme nadále růst a s tím souvisí i potřeba vyššího počtu zaměstnanců, kterým chceme poskytnout inspirativní prostor pro práci a k tomu nám ty předchozí prostory už zkrátka nestačily. Celý průběh realizace od jejího zadání, návrhu, až po finální předání trval 3 měsíce,“ uvedl Patrik Burian, CEO společnosti BURIMEX, s.r.o., která provozuje SvětKaravanů.cz.

Novou kanceláří o velikosti 132 m2 prostopují prvky vizuální identity firmy například zvolenými barvami či kreativním využitím 3D loga. Výrazným prvkem je tzv. mural od ilustrátora Vladimíra Strejčka, který odlehčenou formou znázorňuje hodnoty značky. Nevšední jsou také garážová vrata v relaxační zóně, která umožňují kancelář volně rozšířit do venkovního prostoru.

„Vzhledem k tomu, že se jednalo původně o sklad, museli jsme chytře pracovat se světlem. Další výzvou velké haly byly zvukové vlastnosti prostoru, které jsme řešili dekoračními molitany rozmístěnými do regálů, akustickými světly, koberci a živou akustikou v podobě květin,“ říká retail designérka Michaela Munzarová.

SvětKaravanů.cz je přední prodejce příslušenství pro dodávky, karavany a kempink. E-shop zaznamenal obrovský boom během koronavirové krize a série lockdownů, kdy Češi našli lásku k alternativním způsobům trávení dovolené. Růst se nezastavil ani po uvolnění restrikcí a firma i nadále každý rok roste o 30 % – zatímco v roce 2020 měla 23 zaměstnanců, koncem roku 2022 už to bude přes 50. Obrat firmy je i s přidruženým servisem a autorizovaným prodejem nových karavanů přes čtvrt miliardy korun ročně.

Agentura CZECH PROMOTION vznikla v roce 2006. Klientům poskytuje full servis v oboru marketingu počínaje nastavením funkční strategie až po realizace kampaní a efektivní řešení prodejních míst. Celkový roční obrat skupiny CZECH PROMOTION přesahuje částku 400 milionů korun, a řadí tak skupinu mezi nejvýznamnější hráče na českém reklamním trhu.  

23. 06. 2022 Tisková zpráva