close

Jak dál prodávat i v současné krizi?

Stejně jako Vy, i my máme známé a kamarády, které současná krize zasáhla opravdu tvrdě. Ať už jsou to majitelé restaurací, manažeři hotelů, fitness trenéři nebo další podnikatelé, kteří víc a víc propadají beznaději.

Rozhodli jsme se jim pomoci tím, co umíme nejlépe. A jako reklamní agentura nejlépe umíme marketing. Stáli jsme za zrodem mimozemšťana Alzy a úspěchem mnoha značek, jako jsou Oresi, Alavis, Strážnické brambůrky, bikero.cz, a řady dalších.

Chceme zasaženým podnikatelům zdarma věnovat svůj čas a dodat naději – ukázat Vám konkrétní příběhy, jak je možné fungovat i s tím málem, co zbývá. Abyste tuhle situaci dokázali vnímat jako příležitost a začali zase podnikat.

Rozhodli jsme se pro všechny podnikatele uspořádat sérii online přednášek zdarma:

  • Jak zase začít úspěšně prodávat? – Poučte se z příběhů těch, kteří během krize vyrostli.
  • Jak udělat reklamu, aby skvěle fungovala? – Naučte se udělat si sami kvalitní leták, plakát, inzerát, a další reklamní formáty.
  • Jak zákazníky dobře informovat za co nejmíň peněz? – Zorientujte se na reklamním trhu! Kolik skutečně stojí letáky, reklamní sms zprávy, billboardy, reklama v rádiu, televize a další formáty.
  • Jak získat nové zákazníky díky internetu. – Proč byste měli být více vidět online a jak to snadno zvládnete sami.

Všechna tato témata postupně rozebereme ve 3 přednáškách:

28. 10. 2020 – 14:00 – již proběhlo – záznam můžete zhlédnout ZDE

29. 10. 2020 – 14:00 – již proběhlo – záznam můžete zhlédnout ZDE

30. 10. 2020 – 14:00 – již proběhlo – záznam můžete zhlédnout ZDE

11. 11. 2020 – 14:00 – již proběhlo – záznam můžete zhlédnout ZDE

Online setkání proběhnou přes aplikaci ZOOM. Návod na instalaci aplikace a detaily k jednotlivým přednáškám Vám pošleme včas na e-mail, který zadáte při přihlášení. Stejně jako spoustu dalších tipů, jak si v současné době usnadnit podnikání.

Chcete se zúčastnit? Přihlaste se, prosím, pomocí formuláře níže. ↓↓↓

 

Víte ještě o někom, komu by mohly naše přednášky pomoct? Přepošlete mu tento článek, událost na facebooku nebo rovnou odkaz na přihlašovací formulář.

Děkujeme, těšíme se na Vás.

23. 10. 2020 Vzdělávání