zavřít

Ovládneme první den Retail Summitu 2024

I tento rok budeme součástí marketingové události roku – Retail Summit. První den konference 25. března budeme mít v rámci programu ve Velkém sále celý vlastní blok přednášek The Best of Czech Promotion Summit. Buďte u toho s námi a přihlaste se na workshop na tomto odkazu.

Co vás čeká?

Tajemství Gen Z | Michaela Kofroňová

Generace Z je první generací, která vyrůstala s tabletem v ruce místo dudlíku. Co se ale stane, když na digitálního jednorožce narazíte a zkusíte s ním komunikovat? Řekneme si, proč brát mladou generaci vážně a jak velká je její kupní síla. Zaměříme se i na to, jak získat mladé talenty do týmu a jak si je udržet. Pojďme společně začít brát generaci Z vážně, protože je tu, aby měnila pravidla hry.

Proč je nutné, aby značka měla obsah? A jak to může ovlivnit její růst? Případová studie bikero.cz | Jan Coufal a Milan Drozen

Celý trh padá, ale Bikero.cz roste. Jak k tomu může přispět změna komunikačního konceptu? Na konkrétních příkladech, včetně nezvykle otevřených čísel, vám majitelé bikero.cz, Honza s Milanem, ukáží, jak postupovali a čeho se vyvarovali. Kdoví, třeba vám přinesou inspirativní nápady do vašeho vlastního byznysu.

Jak s AI líp psát, tvořit a přemýšlet? | Miloš Čermák

Možná už Vám AI trochu leze na nervy. Už přes rok je snad všude, kam se podíváme. Pro někoho se stala běžným nástrojem, jiní experimentují a hledají, jak ji využít. Ale jsou i tací, kteří si myslí, že to „přejde“. Špatná zpráva: Nepřejde. Dobrá zpráva: Začít používat AI je ta nejjednodušší věc na světě. Jistě, můžeme z ní mít strach a bát se, že způsobí konec světa. Ale i přesto je lepší ji nejdříve poznat a pochopit.

Změní technologie svět? Ne. A co lidé s technologií? Ano. | Daniel Stach

Lži se šířily vždycky. Rozpoznat je se ale stalo větší výzvou než kdy dřív. A bude hůř. Technologie totiž nabízí úžasné, ale zároveň i děsivé možnosti. Těmi hlavními otázkami ale stále zůstává: „Kdo je mezi židlí a klávesnicí? A hlavně jak přemýšlí a co dělá. Co může každý učinit pro orientaci v tom, co se děje? Kde a jak technologie (ne)pomůže v současném světě? A jak pomoci, když někdo hluboce věří něčemu, co není pravda…?“

Buďte u toho s námi

Přijďte na marketingovou konferenci a networking agentury The Best of Czech Promotion Summit. Čekají vás zajímavé přednášky plné inspirace a setkání s mimořádnými osobnostmi. Konference je pro vás, jako našeho hosta, zdarma. Podmínkou je pouze potvrzení účasti na tomto odkazu.

Workshop se koná v pondělí 25. března 2024 od 14:00 hodin ve Velkém sále v Kongresovém centru Praha.

První dvě přednášky budeme také streamovat na YouTube. Sledujte naše sociální sítě a nenechte si ujít ty nejaktuálnější informace.

 

Nevíte, co od akce čekat? Podívejte se, jak to na akci vypadalo v minulých letech:

14. 02. 2024 Aktuálně